Thomas en Veerle in Denemarken

zondag, juni 04, 2006

Les enfants s'amusent

Vrijdag = verlofdag = shoppingdag!

Vorige vrijdag was niet anders dan de voorbije vrijdagen: winkels afschuimen om ons huisje verder in te richten! Omdat het niet altijd naar de IBN Battutu Shopping Mall of Mall of the Emirates moet zijn, vertrokken we vrijdagvoormiddag op avontuur op zoek naar de Dragon Mart. Toen we plots enkel woestijn voor ons, achter ons en links en rechts van ons zagen, met af en toe een troepje dromedarissen erbij, wisten we dat we in de directe nabijheid geen mall zouden tegenkomen. Na een kleine rondrit door Fruit & Vegetable City hebben we pijltjes gevolgd naar Global Village. Helaas is onze Ford Focus geen 4x4 en mondde de weg waarop we zaten uit op een bergje zand en hebben we net voor de lege parking van Global Village ons kar gekeerd richting Dubai centrum. Zo zijn we gepasseerd aan Motor City met de Autodrome (waar F1 auto's getest worden), het toekomstige Sports City, Dubailand (pretpark), ... .
Nadat we dan 3 karretjes hadden volgeladen zijn we huiswaarts gekeerd en op de terugweg toch nog de Dragon Mart gevonden! De Dragon Mart is een shopping mall vol met producten die in China gemaakt zijn. We hebben er het laatste nieuwe speeltje van Thomas gekocht: een helikopter op afstandsbediening!
Nadat de heli opgeladen was en de nodige kalibraties gebeurd waren, kon zaterdagavond de eerste proefvlucht plaatsvinden in onze tuin. Piloot Thomas had al snel een originele manier gevonden om onze buren te leren kennen toen na 10 minuten onze heli een aantal tuinen verder in onze straat geland of beter gecrasht was!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage