Thomas en Veerle in Denemarken

zondag, juni 15, 2008

Khor Fakkan & EK Staff party

Op dinsdag 3 juni stond een avondje kolonisten met Koen, Isa, Mike & Charlotte op het programma. Het werd een gezellige avond waarbij lekkere hapjes gegeten werden, veel gekletst en ... de gezelschapdoos niet uit de kast geraakt is! Verder ook geleerd dat Charlotte meesteres is in het vastnemen en nuttigen van andermans drankje :), Koen bij het krieken van de dag zotte kilometers rijdt op zijn koersfiets hier in Dubai/Al Ain en het niet zo slim is een fles porto zonder dop erop boven op een schap te willen zetten ... onze muur daardoor een paar dagen gezegend was met een kunstig rood patroon... tot de schade weggewerkt werd met een laagje verf!

Op woensdag leerden/oefenden we de laatste duik-skills in het zwembad en dus waren we klaar voor het echte werk in zee volgende zaterdag. Spannend...

Dan was het donderdagavond, start van het weekend. Na een lekkere sushi maaltijd installeerden we ons in de zetels van de Grand Cinema en keken we naar Indiana Jones 4. De lange werkdagen hingen echter in onze kleren en dus was het nadien bedtijd!

Vrijdagochtend 6 juni stapten we fris en monter de auto in en weg waren we op daguitstap met Mike & Charlotte. Aangezien we al een paar keer Snoopy island bezocht hadden kozen we nu voor snorkelplezier in Khor Fakkan. Khor Fakkan blijkt echter in het emiraat Sharjah te liggen en niet in het emiraat Fujeirah dus not the place to be voor een koel pintje bij de lunch! Nadat we onze uitrusting gekocht/gehuurd hadden in de Divers Down clubwinkel (vlakbij het Ocenanic Hotel) flipperden we over het strand de Indische Oceaan in. Snorkel snorkel ... zout zeewater in mond ... kuch kuch ...... snorkel snorkel ... zwem zwem ... en op weg naar de rotsen ... maar enkel dood koraal te bespeuren. Na een korte pauze op een prive strandje tussen de bergen en een kleine foto sessie boven water zwommen we verder langsheen de rotsen op zoek naar vissen. Carla van de duikclub had ons verteld dat achter de rotsen links we (baby)visjes en misschien zelfs schildpadden konden zien. En ja .. eindelijk ... ziedaar een paar blauw-geel gestreepte, bruine, zwart-grijs gestreepte exemplaren. Niet echt om over naar huis te schrijven – euh, foutje van de firma, er wordt dus toch over naar huis geschreven ;) – maar we hebben dus vissen gezien! Geen schildpadden natuurlijk in dat troebele water aan de haven van Khor Fakkan. Het snorkelavontuur werd afgesloten met een flinke zwempartij tegenwind/tegenstroom terug naar het strand. Oef... we made it ... vlug dat zout water afspoelen en dan de auto in... want een paar uur later begonnen de feestjes in Dubai!


wij

Mike & Charlotte

De Emirates Corporate Communications staff party vond plaats in de Al Safeena ballroom in Jumeirah Beach Hotel. Het thema was Hollywood versus Bollywood. Na de gebruikelijke speeches van oa. DSVP Corp Comms Mike Simon, SVP Advertising Steve Wheeler (mijne big boss), ..., de uitreiking van een paar Najm awards, ... spreidden sommigen hun talent ten toon op het podium en genoten we van een goeie versie van Louis Armstrong en een prachtige Ave Maria van ICU* collega Marta (*ICU=Internet Communications Unit). Geen idool jury maar een hele brave die alle kandidaten met een prijs en lof naar huis stuurde. Tijdens het avondeten was er ook de tombola trekking en zodoende zijn wij een flashy waterkoker rijker! De beentjes werden korstondig losgeschud op de dansvloer want we gingen het niet te laat maken.
Al Safeena ballroom
Award uitreiking SVP Advertising
Steve Wheeler & Advertising controller Ali
ICU tafel: Paul&Dacey, Marta & Arjun,
wij en Sandra
DSVP Mike Simon met zijn in de
jaren 70 blijven steken vrouw ;)
op de dansvloer

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage