Thomas en Veerle in Denemarken

zondag, januari 06, 2008

Avontuur

Actie! Avontuur!

Vrijdag 4 januari verzamelden we in de vroege uurtjes met z'n 11en aan het Enoc tankstation. Na een klein ontbijt in de Costa vertrokken we met z'n allen op weg naar Umm Al Quwain.

Bij sommigen gaat er misschien al een belleke rinkelen want er zijn maar 3 dingen te doen in het emiraat Umm Al Quwain: parachute springen, dreamland waterpretpark en het Barracuda (alcohol) resort. Wij hebben het bij de eerste 2 gehouden :)

De sprong uit het vliegmachien (met instructeur op rug niet te misverstaan) was de max: een paar keer over kop tollen in vrije val tegen meer dan 200km per uur, met de parachute open zalig naar beneden zweven met af en toe stevige toerkes rond de as draaien (megacool om zelf parachute te mogen besturen trouwens) en dan vlotjes landen met de benen in de lucht!


Veerle klaar om te landen


Thomas klaar om te landen


jihaaa, da was geestig

Nadien nog meer plezier in het waterpretpark een paar honderd meter verder: relaxen met een drankje in de poolbar, drijven in de "dode zee", als water in een afvoerpijp in het zwembad vallen, de draaiende en zeer natte twister glijbanen, het zwarte gat, boekske lezen op de zetel ... allemaal fun fun fun.


in de poolbar

De avond werd afgesloten met een goeie maaltijd in More's.
Een SUPER dag!


Zaterdag werkdag voor Thomas en een jog-strijk-paardrij dag voor Veerle. En nu is de eerste werkdag van de week ook al voorbij zie. Tot de volgende!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage