Thomas en Veerle in Denemarken

maandag, oktober 20, 2008

Back in Dubai

Sinds maandag 13 okt zijn we dus terug in arabierenland. Who knows for how long? … please tell us if you do know ;) Betreffende dat onderwerp is Thomas deze week al met 3 verschillende planningen naar huis gekomen - DeNulliaans nietwaar - en ik bespaar jullie de mentale trips van verschillende locaties en tijdstippen ... tot er eentje met relatieve zekerheid vastligt! Thomas is momenteel geen uitvoerder van de Marco Polo meer maar bereidt de komst van de Kaerius (een baggerschip he) voor. 

Het nu gedomesticeerde leven van Veerle omvatte vooral wassen (met max van 2 machines per dag wegens gebrek aan meer plaats op het droogrek), strijken, (grote) kuisen – hoe saai he J - en hier en daar een catch up met Emirates- & JDN vrouw-vriendinnekes. In het weekend zijn we er dan op uit getrokken: vrijdag met 4x4’s offroad in de bergen aan de oostkust (Wadi Sidr/Sana en Wadi Asimah), zaterdag kajakken in de zee aan JBR strand en zondag samen met het ventje naar Gitex (technologie beurs), Times Square (kleine shoppingmall waar we nog niet geweest waren), op verkenningstocht door Dubai Mall, de grootste mall ter wereld, maar blijkbaar toch nog niet geopend, getuige daarvan de vraag van de security guard aan ons: Where is your safety helmet? Euh, pardon? Ah ok, it is not open yet J), een bezoekje aan de Virgin Megastore in MOE en wat sporten met de Wii Fit. De avond werd afgesloten met een gezellige ladiesnight bij Charlotte.

Op het programma deze week staan nog meer catch up dates en natuurlijk het photoshoppen van onze reisfoto’s van Japan. Nog even geduldig afwachten tot we die slordige 2000 plaatjes verwerkt en uitgefiltert hebben J

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage