Thomas en Veerle in Denemarken

woensdag, oktober 29, 2008

Bye bye Dubai

Ineens ging het snel ... "volgende week verhuis je naar Port Hedland"!
Ditmaal bleek de berichtgeving stand te houden ... voorlopig toch nog altijd ... we zitten pas morgenvoormiddag op het vliegtuig he ;) ... maar ik vermoed dat de planning nu niet meer zal veranderen...
De voorbije dagen waren dan ook rijkelijk gevuld met het leegmaken van de kasten en wegstoppen in dozen van al ons persoonlijke spullen. Mensenlief ... ongelooflijk hoeveel gerief wij hier op 2,5/3jaar verzameld hebben! Het sleuren is voorbij en onze vracht komt hopenlijk binnen een paar weken toe in Port Hedland.
Thomas werkt ondertussen lustig door tot de laatste minuut. Na 3 jaar Marco Polo is het volgende week tijd voor iets anders. Een nieuw avontuur begint down under!
Een woordje over onze nieuwe bestemming. (Wikipedia) Port Hedland is een stad aan de noordkust van West-Australië, ongeveer 1600 ten noorden van Perth. Er wonen 13.000 mensen en daarmee is het de grootste stad in de Pilbara regio. De stad heeft, in verhouding tot zijn omvang, een gigantische haven voor mineralen, vanwege één van 's werelds grootste ijzeropslagplaatsen die daar gevestigd is.
Deze nieuwe bestemming betekent ook vaarwel Dubai. Het is mooi geweest, heel mooi zeker weten. Liefste Dubaiaantjes ... dankjewel voor den toffen tijd hier :)!
Thomas verlaat Dubai met een "bang" ... een auto-ongeval een paar dagen geleden ... niet erg gelukkig en ook niet zijn fout ... maar laat het deze avond maar knallen ... er een laatste keer een goeie lap op geven en samen enen drinken.
Zo dit was dan de laatste update vanuit Dubai. U hoort meer van ons zodra we geïnstalleerd zijn in Port Hedland.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage