Thomas en Veerle in Denemarken

zaterdag, augustus 04, 2007

Bye bye Abu Dhabi

Donderdag 26 juli: het begin van ons laatste weekend in Abu Dhabi. Na 5 maanden zeggen we bye bye Abu Dhabi en welcome .... Dubai again!
Maar niet zonder nog eens stevig te feesten in Abu Dhabi. Net die donderdag was het company dinner van JDN en kon Thomas met zijn collega’s de bloemekes buitenzetten. Het werd een zeer leutige avond met lekkere hapjes, veel rum, cocktails en tequila-shots in Trader Vics en (toegelaten) dance-moves in de Heroes.


olijke bende al-te-gaar


een kommeke rum met fruit


gezellig gezellig


Thomas en Matthias delen een vaatje rum




girls & parrots


De keerzijde van verhuizen is dat Thomas geen weekend-dag vrij kon nemen aangezien hij alles moet voorbereiden voor een vlotte afbraak in Abu Dhabi en opstart in Dubai. Met een halve kater (rum serveren in kommen en vaten eist zijn tol) heb ik op vrijdag onze spullen ingepakt. Ondanks de verhuis naar een reeds 80% bemeubeld app is het toch wel ongelooflijk hoeveel zakken, dozen en valiezen klaarstonden om in te laden. Op zaterdag werd het hele boeltje ingeladen en getransporteerd naar onze nieuwe thuis met behulp van een bataljon Indierkes (ik zag mij nl. niet op mijn eentje onze matras versleuren en in de Toyata Coralla duwen :)). Nu 1 week later ziet ons app er volkomen leefbaar uit: alles is uitgepakt en mooi gerangeerd. Nog een paar aankopen (gordijnen ed.) en we zijn volledig gesettled.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage