Thomas en Veerle in Denemarken

zaterdag, juli 17, 2010

Zalige zomer

Het eerste weekend van juli reden we nog eens om en weer naar België, en dit ter gelegenheid van Frederik en Ann-Sofie´s trouw op zaterdag 3 juli. Blije gezichten, een stralend koppel, heerlijk dinner en een goed feestje … perfecte start van een gelukkig leven samen! Nogmaals proficiat!
Uiteraard maakten we ook tijd voor ouders, broers en zus goeiendag te zeggen (althans diegene die in het land waren), pikten we een paar WK matchen mee en hielden we halt bij de plaatselijke frituur ;).
Blij waren we om te zien dat ons huis in België er terug acceptabel en leefbaar uitziet en we wachten af of we kandidaat huurders vinden die door onze verstrengde “screening” geraken!
Met een auto volgeladen met lekkers (lees: Belgische bieren, chocolade en aanverwanten), uitrusting voor nog meer lekkers (lees: een echt Belgisch wafelijzer en een frietsnijder, danku S&C), alweer een grote lading kleertjes voor ons klein petatje (lees: volledige kast gevuld met enkel 0 tot 3 maanden kleertjes en de 3 tot 18 maanden outfits in dozen bewaard, danku P&E) keerden we terug naar Kopenhagen.

En “onze stad” toont zich van zijn beste kant nu we iedere dag schitterend zomerweer hebben en zeer lange, klare dagen. Daarenboven stelt ons klein stamperke het heel goed in de buik en laat hij zijn mama nog steeds toe om alles te doen waar ze zin in heeft: gaan werken, fietsen, shoppen, … en natuurlijk ook stapkes in de wereld te zetten, zoals bijvoorbeeld:

… het vrijgezellenfeestje voor Sabine & Rafael op 9 juli: heerlijke tapas in de Argentijnse Tapas y vinos bar terwijl Jazz bandjes optraden, een lekker ijsje aan Nyhavn en gezellig terrassen aan de nieuwe opera ofte Ofelia Beach

… de BBQ bij Marina en Bernhard vorige zaterdag, waar we genoten van alweer lekker eten in uitstekend gezelschap, en tevens meejuichten toen die Mannshaft zijn laatste wedstrijd won

…afgelopen zondag de WK finale in Berlin bar gaan bekijken en opnieuw konden vaststellen dat Paul de octopus de winnaar juist voorspeld had

… cinema-bezoekje (Shrek 4)

… terrassen op donderdag aan Nyhavn met Mary, Edo, Marieke, Sabine, Apollo en andere Mærsk collega´s

En ook dit weekend nog 2 uitjes op het programma (deze avond etentje bij Sabine & Rafael en morgen apero & hapjes bij ons samen met Pjotr en Maria).

U leest het … wij genieten … en denken dat jullie dat ook doen! Carpe diem!


Tot de volgende,
Thomas, Veerle en ons-reeds-3,300kg-spartelend-venteke-in-de-buik

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage