Thomas en Veerle in Denemarken

zaterdag, juni 24, 2006

Voorbije weekend

Donderdagnamiddag hebben we ons huis hier wat verder ingericht. Een paar versleten boorkoppen later hingen de sleutelhouders omhoog, is er verlichting boven het salon en hangt de barkast aan de muur. En een mooie oranje gekrulde vaas fleurt de living op.
Donderdagavond hebben we onze feestneuzen opgezet voor de 'Bring your own booze' party bij Diedrik en Lot. De living en eetruimte waren omgetoverd in een ware fuifzaal met de nodige spots, disco bal, rookmachine, stroboscoop, ... DJ Diedrik was duidelijk niet aan zijn proefstuk toe. En Lot trakteerde ons op massa's lekkere hapjes en knabbels. Op de volle dansvloer was er tussen de zwiepende heupen ook plaats voor lenigheidsoefeningen en zowaar een grand écart van de gastheer!
Vrijdag zijn we gaan ontbijten naar 'Le pain quotidien' in Mall of the Emirates. Hmmmm, lekker lekker, dat brood assortiment en praliné choco :). Nadien hebben we nog wat rondgewandeld in de shopping mall. In de late namiddag zijn we naar Jumeirah Beach (publiek strand) geweest. Het zeewater was goed te doen (nog niet echt heet, kan 37 graden zijn in de zomer!) en een briesje maakte het "handdoekliggen" aangenaam.
Het is nu zaterdag en de werkweek is opnieuw begonnen.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage