Thomas en Veerle in Denemarken

zaterdag, oktober 21, 2006

Verjaardagsfeestje & paintball

Donderdagavond waren we uitgenodigd op Maahira's verjaardagsfeestje. Vooraf had Maahira aan haar gasten gevraagd welke dranken ze aanbevelen, want zij kent niets van alcolhol! Resultaat: de St Emilion – Baron Philippe de Rothschild en de Chardonnay hebben zeer gesmaakt! Een BBQ houden op een appartement is echter niet ideaal... op een bepaald moment kwam de rook van het terras de living en keuken binnengewaaid... net iets te vroeg voor de rookmachine op de dansvloer! Maar de BBQ/gourmet was lekker. Toffe Zuid-Afrikaners (collega's IT-serve, Zuid-Afrikaans bedrijf hier in Dubai waar Maahira werkt) en een paar "echte" (naar kledingsstijl en Engels accent) Oostenrijkers ontmoet.
Maahira en Veerle
Thomas en Zuid-Afrikanen

Vrijdagnamiddag stond een partijtje paintball op het programma. De sfeer werd al van in de auto gezet met oa. Kill Bill filmmuziek, Pulp fiction citaten, ... De olijke bende van een 15tal JDNers en aanverwanten werd verdeeld in 2 teams die het tegen elkaar gingen opnemen. Veerle maakte deel uit van het beige overall team olv Stijn, en Thomas van het groene overall team olv Sander. Ideaal, elk in een ander team, dus konden we elkaar neerschieten!! Tijdens het laatste spelletje was het de bedoeling dat je al je verfkogels leegschoot. Thomas had zijn allerlaatste kogel bewaard voor Veerle! Opmeting van de blauwe plekken: Thomas is vooral van dichtbij geraakt geweest in de knie en Veerle op arm en zij.
Zaterdag was het opnieuw werkdag voor Thomas. Veerle was zoet met huis kuisen, wassen, strijken, koken ... onderbroken door een intermezzo aan het zwembad :).

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage