Thomas en Veerle in Denemarken

zondag, oktober 01, 2006

Waterpret

Maandagavond: verjaardagsfeestje van Pieter in Dubai Marina Park.

Woensdagavond: Zoals lang geleden beloofd, op de Ladies night in Sheikh Mohammed Centrefor Cultural Understanding, waar we genoten hebben van de Arabische keuken, gingen Anika en ik (de 2 girls uit Arabische les bij Khulood) een Japanse avond en een Belgische avond organiseren. De sushi avond bij Annika hebben we gehad in augustus en vorige woensdag was het Belgische avond chez nous. Helaas moest Khulood op het laatste afzeggen. Jammer,maar we hebben een leuke avond gehad samen met Annika en Richard (haar vriend). De Belgsiche keuken werd gesmaakt door de Japanse, de Brit en door wij 2 Belgskes natuurlijk ook!




Richard en Thomas spelen spelleke
van een management goeroe


Anika

Donderdagavond hebben we onze feestneuzen aangetrokken voor het zwart/wit/rood instuif-feestje van Nico en Sylvie. Zwart/wit/rood zijn niet de kleuren van een of andere vlag, maar wel de kleuren van het interieur van Nico en Sylvie's villa, en voor de gelegenheid dus ook de kleuren van de gasten op het instuif-feestje. Dus gehuld in rood/wit (Thomas) en in rood/zwart (Veerle) maakten we een gezellig wandelingetje langs Meadows 7 en zo tot in Springs 4, alwaar we het feestgejoel vervoegden! Het was een super-megatof feestje, waar de pannen van het dak gedanst werden en lustig mee gek(w)eeld werd op de muziek. Ambiance à volonté tot in de vroege uurtjes!


sfeerbeeld


Sylvie en Nico (voor de gelegenheid
als Arabische man)


in de tuin

Vrijdag konden we lekker lang uitslapen. Poging 1: niet echt gelukt.Rond een uur of 6 ging de GSM van Thomas ... een paar uur later ... terug de GSM, maar deze keer klonk het "onheilspellende" beltoontje van de Marco Polo ... oef, gelukkig geen weersverandering te melden en dus toch niet gaan werken op de vrije dag. Helaas waren we dan eigenlijk wakker en gingen we filmke bekijken op TV. Nog geen 15 minuten later lagen we allebei te ronken in de zetel! Poging 2: geslaagd! Thomas had nog goesting in een poging 3 en tegen een uur of 16u30 was het voor hem dan ook een mooi uur om op te staan! Zware weken vragen om deftige slaap he :) 's Avonds hebben we samen met Diego een lekker visje meegepikt in het Seaworld restaurant.
Zaterdag - jaja, nog een 2e dag weekend! - was het tijd voor wat "actie". Toen we een tijdje geleden gingen parashute springen, hadden we vanuit de lucht een groot zwembaden/glijbanen-complex gezien. Wat surfen op het internet vertelde ons dat Dreamland Aqau Park het grootste waterpretpark van UAE was met zeer veel glijbanen. En glijbanen die naar beneden gaan! Waarom dit tussenzinnetje? Blijkbaar heb je in Wild Wadi, een waterpretpark hier in Dubai, zeer veel glijbanen waar je naar boven getrokken wordt op een bandje en weinig waar je naar beneden kan glijden. De keuze tussen Dreamland Aqua Park en Wild Wadi was dus snel gemaakt. Maar niet ... hup, auto in en vertrekken! Ah neen, het is nog steeds ramadan maand dus in het openbaar niets eten noch drinken tussen zonsopgang en zonsondergang. Dus hebben we om 9u 's morgens de kookpotten uitgehaald en eerst onze magen gevuld! Na een klein uurtje rijden waren we dan in Umm Al Quwain in het waterpretpark. Ramadan kareem (kareem wil zeggen vrijgevig): 20% korting op toegangsticket en bijna geen volk in het pretpark. Joepie, van de ene attractie naar de andere, zonder ooit te moeten aanschuiven, zaaalig is dat! We hebben ons echt super super geamuseerd. Hieronder een planneke van het pretpark... een absolute aanrader voor water/glijbaan ratten!
PS Blijkbaar komen er geen moslims naar het pretpark tijdens ramadan, want tegen de middag ging de snackbar open en zagen we mensen in het openbaar eten en drinken...
PS2 Voor de mensen die lenzen dragen ... je doet ze best uit :) ... na de eerste twisting dragon was ik 1e lens kwijt ... na de eerste kamikaze was ik 2e lens kwijt ... zeer strak en veel opspattend water dus :)

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage