Thomas en Veerle in Denemarken

maandag, november 12, 2007

Gala - Ski - Bob - Felix

De maand werd uitgestekend begonnen met - hoe kan het ook anders - lekker eten en een goe feestje! In ons schoonste kleren begaven we ons op donderdag 1 november naar Emirates Golf Club voor de topactiviteit van BelgoLux: Belgian Gala dinner. Samen met maar liefst 1000 Belgen genoten van de verse Zeeuwse mosselen met friet, Belgische bieren en chocolade, ... om daarna alles te geven op de dansvloer.


Vorige week woensdag hebben we samen met een aantal JDNers onzelf gehuld in de zwart-blauw-rode pakjes van Ski Dubai . In dit woestijnland gezellig skiƫn of snowboarden op echte sneeuw ... het blijft een apart gevoel.

Mister T
Miss V


de bende al-te-gaar

Donderdagavond brachten we door in Abu Dhabi. Na een crazy taxirit van Bert&Lindsey's naar Street 15 klopten we heelhuids aan bij Bob (collega Thomas) voor een leuk tuinfeestje met heerlijke tapas. Vrijdag veel te vroeg wakker maar in de namiddag toch nog wat bijgedut zodat we 's avonds opnieuw in form zouden zijn. Met een cocktailke in Bar Zar, een lekker steakske in Meat&Co en nog een cocktailke in Leftbank waren we helemaal opgewarmd om de nacht weg te dansen op de tonen van DJ Felix da Housecat in de Trilogy.


Robrecht en Thomas


Wouter en Veerle


Felix da Housecat

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage