Thomas en Veerle in Denemarken

donderdag, november 29, 2007

Red Bull Flug Tag

Overmorgen begint reeds de laatste maand van 2007.
Quand on s' amuse le temps passe vite, non?

Vorige donderdag waren we opnieuw in Abu Dhabi.
Het vertrek van Thomas, Elke, Robrecht en Joris op de JDN Abu Dhabi site werd gevierd met lekkere hapjes en drankjes in Le Meredien Corniche. Een leuk weerzien en een gezellig feestje.

Thomas en zijn PM Dominique

Vrijdag hebben we doorgebracht in één van Dubai's weinige grote groene parken, Dubai Creek Park. Aan de kreek vond namelijk de Red Bull Flug tag plaats. De plaatselijke Ter Land, Ter Zee en In de lucht. De meeste in elkaar geknutselde vliegtuigjes waren echter een korte vlucht beschoren: de helling af en recht naar beneden het sop in! Collega Michel met zijn Pirates of the Desert team van Corporate Communications is dapper 4e geëindigd. Een schaafwonde op het voorhoofd en een verstuikte voet zijn slechts kleine ongemakken voor de eeuwige glorie die hem nu toekomt! Hij heeft immers 3 andere Emirates teams verslagen, o.a. de aircraft engineers en een managers team! Origineelste vliegtuigen waren de Obelix en de Burj al Arab die net voor vertrek openklapte en dus toch vleugels kreeg.






collega Michel





Thomas, Wouter en Bram


Veerle, Sheila en Nadia

Zaterdag verwelkomden we 2 collega handelsingenieurs: Koen en Isa. Een beetje sightseeing, lekkere dineetjes en wat Dubai-verhalen later waren ze al terug op het vliegtuig naar België. Maar wie weet komt Isa wel vanaf januari terug ... (no pressure Isa ;))

Gisteren bonden we nog eens de skilatten rond de voeten en gleden we samen met Marco Polo bemanningsleden van de Dubaiaanse sneeuwheuvelkes.

Donderdagnamiddag en de werkweek zit er op! Een extra lang weekend is begonnen want zondag 2 december trekken de arabierkes hun beste kleed aan en wapperen de kindjes met UAE vlagjes (nationale feestdag).

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage