Thomas en Veerle in Denemarken

zaterdag, juli 22, 2006

La Parilla & Snoopy island

Het is alweer zaterdag, dus alvorens de nieuwe werkweek te beginnen, eerst een klein verslagje van het afgelopen weekend.
Donderdag
In de namiddag hebben we wat uitgerust: filmke kijken, dutje doen, ... alles op het gemakske dus :) s Avonds zijn we naar Jumeirah Beach hotel (= het hotel in de vorm van een golf) gereden en hebben we wat rondgewandeld in de mooie tuin van dat hotel waar je ook zicht hebt op de zee, het strand en de Burj al Arab.
We hebben romantisch gedineerd in La Parilla, een gezellig Argentijns restaurant op de 25ste verdieping van Jumeirah Beach hotel.
Daarna was het tijd om de dansschoenen aan te trekken en een stapje in de wereld te zetten samen met een 10tal De Nullers. Op de tonen van een live bandje dat covers van alle genres zong en met de DJ, hebben we gefeest in Jimmy Dix's bar tot ... de lichten aangingen om 3u!
Foto's:
binnen in Jumeirah Beach hotel
in de tuin met Burj al Arab op achtergrond
La Parilla: optreden Argentijnse dansers
La Parilla: optreden Argentijnse dansers
aan de telefoon ... ;)
Vrijdag
Deze vrijdag zouden we wel tot in Fujeirah geraken! Na een kleine 2u rijden, kwamen we aan op de plaats van bestemming: Snoopy eiland. Snoopy eiland, zoals de naam doet vermoeden, is een groot rotsblok in de vorm van het Peanuts figuurtje, gelegen in de Indische Oceaan (oostkust UAE). Het is vooral bekend om zijn koraalrif en de vele vissen die je er kan zien. Dus zwemvliezen aan, snorkels op, en hup zwemmen naar het eiland (dat maar 100m van het strand verwijderd lag). Supercool om tussen de vissen te zwemmen! Thomas heeft zelf een clownvis gezien: de "nemo" ging in en uit zijn anemoon. s Avonds zijn we dan met z'n allen (Bart, Maarten, Peter, Yn, Stijn, Zayn, Nivy, Thomas en ik) gaan eten in More's. Nadat Zayn een tof spelleke met adjectieven met ons gespeeld had waarbij toch wel vreemde voorkeuren naar boven gekomen zijn, was het de beurt aan Nivy om ons wat nieuwe spellekes te leren kennen zoals "Guess who is in my frying pan", "I'm giving a birthday party and who is invited?" en "I'm leaving on a space ship to the moon and what am I taking with me?") .
super heet zand :)
Thomas is er klaar voor ...
achteruit lopen met flippers aan!
Stijn, Zayn, Yn, Bart, Peter,
Veerle en Thomas on the beach

Don Thomas :)

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage