Thomas en Veerle in Denemarken

zaterdag, november 25, 2006

Golf - Brunch - IBO - Voetbal

Vrijdagvoormiddag hebben we ons golf-outfitje nog eens aangetrokken om te gaan oefenen op de Academy course van de Montgommerie Golf Club. Deze keer een gelijke strijd, want geen storende elementen zoals Ladies clubs voor een man ;) Echter wel slechts 3 Men's clubs en 2 Ladies clubs ter beschikking wegens een of ander evenement dat plaatsvond. Dat Veerle haar favoriete club er niet tussenzat, is gebleken... aheum, niveau betrekkelijk lager dan de eerste keer. De eerste 4 holes waren gelijkopgaand ... tot er een paar forfaits moesten gegeven worden wegens het voederen van de eendjes :) In totaal hebben we 4 balletjes het water ingeklopt! Rara, wie heeft er deze keer gewonnen, of beter gezegd, wie was er deze keer het minst slecht, want alletwee een zeer zware handicap na de 9e hole. We zullen het maar weer op de clubs steken zeker, of misschien toch maar eens lessen nemen?!


de swing oefenen ...


Dubai Marina op achtergrond


klaar om de eendjes te voederen ...





onder het toeziend oog van ...


Om onze prachtige golfprestaties weg te spoelen, zijn we gaan brunchen. Friday brunches zijn redelijk populair hier in Dubai, dus tal van plaatsen waar je kan gaan brunchen. Wij kozen voor het Foccacia restaurant in de Hyatt Regency. Een tafeltje op het buitenterras met uitzicht op de zee, alwaar schepen van Jan De Nul en Van Oord naarstig bezig waren met het aanleggen van Palm Deira. Maar niet alleen Thomas werd daar aan zijn werk herinnerd. De aanvliegroute van Dubai luchthaven ligt namelijk mooi boven het hotel, zodat we regelmatig een Emirates vliegtuig zagen passeren!


recente satellietfoto:
van linksonder naar rechtsboven:
Palm Jebel Ali
Container Terminal
Palm Jumeira
World
Palm Deira


s Avonds heeft Veerle samen met collega's Sheila, Hind en Sandra een stapje gezet in de IBO club, gelegen aan het Millenium hotel. Het was "twisted melons" avond, zijnde alternatieve en rock hits van de voorbije 40 jaar. Al vanaf minuut 1 stonden Sheila, Hind en Veerle te shaken op de dansvloer en dat is zo doorgegaan tot we naar huis gingen. Really enjoyed the evening!


Zaterdag jammergenoeg niet uitgeslapen omdat rond 7u de GSM van Thomas rinkelde. Helaas slecht nieuws en een paar uur gaan werken voor Thomas als gevolg. Ondertussen had Veerle het huis voor zich alleen om de kuis, was en strijk doen he :). In de namiddag nog een filmke meegepikt en onze lachspieren getraind met Youtube filmkes van Willy's en Marjetten en Buiten de zone! Tegen een uur of negen verzamelden we aan de sporthal voor een zaalvoetbalmatchke onder JDN venten. Onder het commentaar van Pieters vader dat het een match alla Rode Duivels was en af en toe een "Gaan schat, gaan schat" van 3 vrouwelijke supporters, liepen de 15 sportievelingen zich de voeten van onder het lijf. Veel kansen in de eerste helft, maar weinig afwerking, zodat het bij de rust 1-1 was met goals van Ive en Bert. Tweede helft bood opnieuw veel kansen, veel gemiste kansen ook :) Thomas maakte de 2-1, maar helaas niet de winning goal. De match eindigde op gelijkspel: 2-2 na iets meer dan een uur.



wat ballen shotten vooraf





aftrap


Thomas mocht op de bank beginnen


eerste helft



Thomas en Mike tijdens de rust


tweede helft

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage